Доставка с Еконт
43

Кане Корсо

  Галерия   Списък   
Евродепутатът Иво Христов: Ние сме на финала на парламентарната република и конституционната криза е факт
Евродепутатът Иво Христов: Ние сме на финала на парламентарната република и конституционната криза е факт
преди час и 10 минути
Войната печели този, който разполага с информационно господство
Войната печели този, който разполага с информационно господство
преди 45 минути
Текуща категория: Обяви за Кане корсо
Оценете обявите за “Кане корсо”
Оценка 4.5 от 166 гласа.

Какъв характер има породата Кане Корсо

Кане Корсо италиано изключително добре се разбира със стопанина си. Използвано е както за охрана така и за домашен любимец, заради привързаността си към семейството. В Италия породата си е изградила име като „куче на мафията“, заради своя отдаден характер, даряващ любов на всички членове от семейството. Жесток към всички, които го наранят. Кане Корсо никога не атакува без причина и е изключително податливо на дресировка. На всички в обкръжението си се подчинява, но избира само един за свой стопанин като заповедите му се превръщат в закон. 

От къде да си вземем куче

Куче от тази порода може да бъде намерено в развъдник, зоологически магазин, чрез онлайн обява в Bazar.bg или от приятел. Начините са много, но най-важното е да го вземете още докато е бебе италиано. По този домашният ви любимец от Италия напълно ще ви обикне. Основните разцветки, в които можете да го вземете на добри цени са:

  • Черен;
  • Червен/бежов;
  • Сив;
  • Тигров.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Най-удобния и лесен начин за избиране на куче е чрез онлайн платформата на Bazar.bg., където ще можеш да разгледаш различни обяви на всякакви четириноги приятели. Сайта предлага филтриране на обявите по цени, вид и местоположение. Целият процес на търсене се случва онлайн за ваше по-голямо удобство, без загуба на време за оглед по-различни развъдници и стопани.