Доставка с Еконт
20

Кучета Шиба ину

Йово Николов: Бойко Борисов да бъде разследван за платените авансово 65 млн. за АМ „Хемус“, но изтеглени в брой от банките
Йово Николов: Бойко Борисов да бъде разследван за платените авансово 65 млн. за АМ „Хемус“, но изтеглени в брой от банките
преди 50 минути
Проф. Александър Маринов: Пеевски от „Кой“ стана „Свой“
Проф. Александър Маринов: Пеевски от „Кой“ стана „Свой“
преди 38 минути
Текуща категория: Обяви за Шиба ину
Оценете обявите за “Шиба ину”
Оценка 4.6 от 73 гласа.

Породата Шиба ину е на 2500 години, като нейната най-голяма популярност днес е в Япония. Използва се за лов на дребен и едър дивеч, но по-долу ще разгледаме неговия характер и разпространеноста му в България. Ще разберем също дали платформата за безплатни онлайн обяви Bazar.bg е най-доброто място за покупка на такова куче.

Какъв характер има породата Шиба ину

В превод от японски, името на породата се превежда като ”малко куче”. Характерът му е изключително дружелюбен и добре се разбира с хората. Характеризира се с висока енергичност и склонност към игра и забавления. В същото време обаче, не е добронамерено към дребни животинки от семейство гризачи. Обичат много да лаят, което ги прави отлични дворни пазачи.

Отглеждат ли се този вид кучета в България

Популярността на този тип четириноги животни в България не е много голяма, но все пак се срещат хора, които ги отглеждат. Това, разбира се, може да се види и от минималния брой обяви, които се предлагат онлайн в Bazar.bg.

Какво ни предлагат от Bazar.bg

В нашия сайт са събрани онлайн обяви на Шиба Ину от цяла България. Това е така поради голямата популярност на платформата ни, така че тук още ще получите:

  • най-достъпните предложения в страната;
  • гласова и текстова комуникация с търговците;
  • преглед на потребителския рейтинг на всеки търговец.